mandag den 21. januar 2008

Kæft hvor er det sløjt....


Arghjj.... ja, jeg indrømmer, jeg har hængt i bremsen; B-I-G-T-I-M-E!!!

Det kan satern'edemig ikke være rigtigt, at jeg skal være 14 dage undervejs med et nyt blog indlæg... set i bakspejlet, at jeg en overgang spammede sitet her med alverdens løjerlige indlæg, om blomster og fanden & hans pumpestok!

;o)

Nåmn' der skal strammes op, og hvad bedre end at berette lidt om de sidste par dage i Steen's univers...

Tors. i sidste uge, fik jeg trillet en lille tur i skoven med Sille & Søren, og prøvet nogle rigtig fede naghtride lygter af, den der slags der ikke er hjemmelavede lokumsrør, men vaskeægte amerikansk kvalitet fra henholdsvis; Niterider og Princeton Tec

Søren forhandler nu Niterider inde i sin butik; Louis Cykler , og jeg havde selv lånt Caspar's Princeton Tec Switchback 2 lygte, så vi var set to go oppe fra toppen af Geels bakken kl 19, og kørte så et par runder i skoven, imens Sif - den hvide dræberhund - rendte ved siden af, foran en, nappende i alt hvad der kunne bides i ;o)


Det er sjovt at se forskellen i de forskellige lygteprincipper, den lygte jeg kørte med, var med Maxbright LED'er, Sille's med en enkelt Cree diode, og Søren's lampe med en HID, så der var frit valg på alle hylder!

Nu kan jeg roligt sige, at jeg blev svært imponeret over hvad sådan en enkelt Cree diode kan, det er helt vildt hvor meget lys den afgiver... ikke at "min" lampe var svag, men hvor PT'en afgav et kraftigt lys der ikke var så skarpt defineret i sit afgrænsningsområde, så smed Sille's lygte, et meget klart hvid lys ud, som rakte langt videre ud end min...

Søren's HID, slog så begge lygter på en gang, sådan noget HID er bare lige et skridt længere oppe af stigen, end dioder pt, men jeg kan forestille mig af hvis man "parrer" flere Cree dioder, så er HID lampernes dage snart talte... HID er jo væsentlig mere sarte, med opstartstider og det at de skal forblive tændt når først man er igang med at bruge dem... der har dioder ikke de samme svagheder!

Vi fik dog en rigtig god tur rundt i skoven, og jeg fik 3½ time på cyklen alt i alt... dejligt, selvom det var en kold fornøjelse at køre de 20 km hjem, da jeg havde fået for lidt tøj på til sådan en trilletur hjem langs Lyngbyvejen!

Igår Søndag, var det så den sædvanlige tur med DMK ude fra Lyngby station... det var godt, der er af uofrklarlige årsager gået lidt retro i klubben, så bla. Marli & Jesper Roland, dukkede op og gav den gas så lungerne var ved at blive hostet op... fordums storform er vist ikke lige om hjørnet, for de to gamle drenge ;o)


Vi valgte at stikke 5 mand sammen; Kenny - Marli - Roland - Morten Laursen og jeg, og afsted mod Kaffekanden ude i Hareskoven, i et godt uptempo med masser af teknikleg blandet ind!

Undervejs, så måtte Morten lige gå i jorden, eller rettere sagt; han skulle forsøge at følge Kenny & jeg over et å-løb, og det gik fint, indtil han vælger at stejle op af brinken på den modsatte, og direkte bagover - ned på røven i vandet og PJaaaSSskk!!!! - der sad han så i vand til hoften ;o)