mandag den 7. januar 2008

Urban MTB på stenbroen...
Igår Søndag d6 Jan. løb der jo så et længe ventet mountainbikeløb af stabelen, i og omkring DGI-Byen og Øksnehallen i den indre by!

DMK havde fået idéen om et mtb-løb i den indre by, i og omkring DGI-Byen, og allerede lørdag formiddag, mødtes vi en god flok, og begyndte så forarbejdet til at få hele arrangementet op og stå!


Uden omsvøb, vil jeg sige at det har været et af de sjoveste løb jeg har været med til arrangere, ikke nok med at forventningerne var meget store til et så anderledes løb, DMK's... eller Bo V's egen forventninger rettere sagt, om at det bare ikke måtte kikse på nogen fronter, gjorde at vi havde et ekstra pres hvilende på os, og det gjorde nok at alt blev tjekket igennem flere gange - og så engang til, bare for at være sikre!

Midt i det hele, der sent lørdag eftermiddag i tusmørket, imens vi byggede stilladser osv ude på ruten, så begyndte det gudhjælpemig også at sne... ja ikke sne, men noget sludregn-agtigt, der straks gjorde underlaget til en ren glidebane pga isslag, da alt fra fliser, brosten og Øksnehallens gulv, blev spejlglat... Uuschh... ikke godt!?

Heldigvis så en af de flinke medarbejdere fra DGI-Byen vores problem, fandt 3 store 40kg's sække med salt, og så var det ellers igang med at salte de mest udsatte steder med rigeligt salt... pallerne vi havde bygget som forhindringer, stilladserne folk skulle over, brosten og fortove blev saltet, for selvom vejrudsigten for søndag sagde det skulle blive 5-6 grader, så stolede vi kun på salt og vores egen usikkerhed, på om det ville være for sindssygt at køre rundt i området!

Vi forlod DGI-Byen ved en 20 tiden om aftenen, og de mest morgenfriske af os var så tilbage på pinden igen kl 06 søndag morgen, og var det videre med at få mærket op med kilometervis af minebånd, der kunne guide folk rundt på ruten!

Jeg har ikke så meget styr på hvem der gjorde hvad, vores nye Formand Rikke & Mette Ravn fra DMK, har allerede takket de mange deltagende klubkammerater, men jeg vil da også gerne selv benytte lejligheden til at sige, at det er fandme godt at se mange nye ansigter i DMK, der kan tage et selvstændigt initiativ og møde op når klubben & sporten, har brug for rå manpower i mange timer; Godt gået drenge & piger! ;o)

Løbet gik fra et arrangørmæssigt set øje, rigtig godt, folk var glade over det og stemningen var nærmest euforisk efter det var overstået, nok godt hjulpet på vej af den gode stemning inde i den 20 grader varme Øksnehal, der var desværre et par nasty styrt hist og her... men vist ikke værre end en skulder gået af led, og nogle sting i en hage... slemt nok dog!..det er trods alt bedre end at stå gennemkold ude i en mudret skov, og vente på at SlushMaster Bo Falck, får delt sine løjerlige lodtrækningspræmier ud ;o)

Der ligger billeder fra løbet på mtb.dk's galleri her;