onsdag den 20. februar 2008

Så trådte vi i karaktér ;o)

Trådte og trådte, det er jo så meget sagt, men DMK selvbestaltede spor-Udvalg, godkendt på Él Generalforsamling, mødtes til aften hos Kasper Navrbjerg, og skulle i gang med at få kortlagt arbejdet med at få "klargjort" og trimmet det Røde Spor i Hareskoven.

Kasper har været ude engang i Jan. måned, og gennemfotograferet sporet, så alt var nemt og lige til at gå til, vi andre - Thomas Larsen Schmidt, Søren Ryby der er i praktik som skovfoged i Hareskoven, og undertegnede kunne jo så bare læne os op af det materiale der allerede var, og aftenen gik med at få lagt en handlingsplan, snakket løsningsmodeller igennem, og ikke mindst finde en dato hvor vi regner med at arbejdet skal starte op.


Der skal bla. trimmes mange af de spor, hvor der efterhånden er vokset grene og alverdens halløj frem, bygges nogle broer hist og her, og så er det de værste mudder-hotspots, hvor vi ganske enkelt skal lede "trafikken" udenom, altså omdirigere sporet nogle meter den ene eller anden vej, da de er umulige at dræne - eller som Søren kunne supplere med, så skal forskellige dele af Hareskoven, som led i skovens naturlige bio/topografi, lægges under vand, så der skabes nyt for dyrelivet, og andre muligheder for at ændre på vores mountainbikespor... ganske interessant ikk!

Alt dette vil blive offentliggjort på DMK's hjemmeside en af de næste par dage, og så er det ellers med at finde arbejdstøjet frem, det skal nok blive godt at få tunet sporet op, så det står knivskarpt til at foråret kommer ;o)