søndag den 27. april 2008

Jeg sir' hallo - hallååhh...?

Ja, Hallo!?

Er der nogen.... anybody outthere?

... Hmm... ja, jeg må jo smerteligt erkende, at min trang til at ytre mig på nærværende side, har været minimal... ja, nærmest non-eksistent, de seneste 2 måneder...

Og Hvorfor så det, vil nogen sikkert tænke?

Ja - jeg aner det heller ikke selv, skal jeg ærligt sige, men - det berømte mén!

Men jeg har såmænd ikke ligge på noget nær lit dé paradé på intensiv, eller været emigreret til ydre Mongoliet... fortælletrangen har bare ikke rigtig...været der!

;o)

Men det er den så småt igen, fornemmer jeg, og så mente jeg på en højhellig hviledag, som en søndag aften jo er, at nu måtte det være!

Så kig ind forbi snarest igen, og jeg skal ihærdigt forsøge at bringe bloggen her tilbage til dansk normal standard, med mindst 3-5 indlæg om ugen!

Ja jeg skal!

News siden sidst, er så at der er 6 døgn til kickoff på Hustlernes 12T marathon, hvor jeg jo stiller op, i håb om en hæderlig placering - hvis mine indtil nu - 7 - 9 13 - til tider genstridige knæ, kan holde distancen... mit mål for eventen, er 200 km på de tolv timer, og så skal jeg vist også nok være godt tilfreds med det, da ruten ligger i Bøndernes Hegn, som jo ikke ligefrem er fladt som Tønder Marsk ;o)

Untill then - vi ses!

Steen.