søndag den 10. juni 2007

Sunday Sunshine med DMK...

Idag var der så 2 Timers-Løb i Geels Skoven, og DMK satte af fra Lyngby Posthus, efter den obligatoriske forvirring omkring afgang, hvem-kører-med-hvem-og-hvorhen-stemning... en sådan ca. 10.15´ish, ganske som sædvanligt for en Søndagstur i klubben med det største udbud af kørselsretninger ;o)

Hva´vil vi ha´...? Jens A. på skamlen, han fik en 2´plads i dagens løb, Tillykke ;o)


Oppe på toppen af Geels bakken, havde PMC arrangeret et fint område, hvor de jo vanen tro, diskede op med alskens herligheder, IS-AFKØLEDE drikkevarer, såsom Blå Cola'er fra Ceres, Cola osv... inkl. skoldhed kaffe fresh fra bryggeren, til dem der ikke kunne holde varmen i den nærmest subtropiske hede...
Og IS, ispinde... ja ikke små snoldede Mælkedrenge, men M A G N U M og vaffelis ala Cornetto style, noget de herrer i Dust og Slush kunne lære noget af! - Go' stil af strisserne ;o)

Varmen fik os da også til at fortrække mod køligere himmelstrøg, så ud mod kysten og Skodsborg strand, med Ketty og Jyden i sin grøn-mugne Hustler-trøje i front, ledte de os igennem krat og buskadser langs Whisky-bæltets kyst-toglinie, til stranden hvor en kølig dukkert i vandet ventede.

Jeg kan kun sige at det er top-fedt at afslutte dagen på denne måde, en dukkert iført de nye klub-bukser, i bedste oldskool badebukse-stil, det tror jeg skal være en tradition de næste par søndagsture, hvis ellers vejret og sommeren for alvor har bidt sig fast?

Se alle billederne fra dagens tur her;

Søndagstur med dukkert!
Goé Ben og Michael Cordtz i Lalandia, imens Tine undrer sig over et par tosser i cykelbukser...?