lørdag den 30. juni 2007

Hvad fanden er meningen?

Tænk sig, hele to indlæg på en og samme dag... og nu i en ny etikét; Den harme linie!

Harmen, galden eller de sure opstød skal idag omhandle landevejs-sporten, og dens totale mangel på disciplin og normal sund dømmekraft!

Man skal være mere end almindelig jubel-idiot, for at tro på en ren sport på de tynde ringe, under de præmisser de selv sætter op; Tavshedens lov, de udstødte der har talt over sig osv osv...

Men nu er der, forhåbentlig, lys forude, efter de sidste måneders massive afsløringer af doping misbrug fra T-Mobile, heriblandt indrømmelsen fra den ellers yderst hårdnakkede Bjarne-drengen; "Jeg er aldrig blevet testet positiv".... flot Bjarne, det er efterhånden en hel af hans ansatte, heriblandt toprytterne Tyler Hamilton og Ivan Basso, de to små drenge med ansigter som englebørn.

Ingen, ingen med normal hjerneaktivitet, tror vel længere på den med; Mineraler og vitaminer, når man gang på gang hører om Epo, blod-doping, Cortison, Salbutamol og hvad helvede det ellers hedder af fine ord...?

Jeg glæder mig da som en lille dreng Juleaftens-dag, til at hører hvilke gode råd, Bjarne Riis har givet sin ex-rytter på CSC; Jörg Jaksche... det skal nok blive spændende at høre, om hans hyggelige samtaler med Riis om div. stoffers gunstige virkning; Bjarne har jo en del erfaring og credit at kunne bakke sine udsagn op med!

Personligt; Jeg er da pisseligeglad med at de junker sig ihjel, fjolserne, men det værste ved al den aktivitet længere nede i rækkerne, er at hvor de professionelle har adgang - og bliver hjulpet, af yderst kompetente læger, så må B-rytteren Henning Håbefuld, sidder derhjemme på teenage-værelset, og fejlfixe sig halvt ihjel, med blodpropper og et risikovilligt håb om at kunne følge med de store drenge!

Dem der sælger lortet, er de selvsamme bagmænd, der kynisk sælger alt andet godt fra Den Lille Kemiker; Speed - Extacy, Coke og hvad ved jeg?

Knald hele lortet, udeluk junkierne i landevejs-sporten, og begynd gerne oppefra med ex-dopede ryttere, der idag sidder i diverse store flotte cykelforbund rundt omkring, og så find léen frem, og kap livlinien af dem nede ved anklerne, ved simpelt at udelukke dem; For Life!

Så burde de kunne lære det ;o)

Assholes...