mandag den 5. november 2007

Flyttemand Olsen...

Hedder jeg så ikke, men Hansen, dog manglede vi så bare en krakilsk Meyer igår, så havde idyllen været fuldendt!

Efter flytningen for Sille & Søren, nogle weekender siden, var det så tid igår, til at flytte Den Røde Baron - aka. Michael Cordtz' pakkenilliker her igår, Søndag!


Michael er jo blevet husejer, rettere sagt har han købt Sille's andelslejlighed ude på Vangedevej, og får jo sådan ser 3 gange så meget plads, noget der vist nok er tiltrængt ;o)

Brian Grinebider - Dittern' og jeg , troppede op og skulle flexe lidt med Michael's indbo, og hør lige her kære læsere; man kan få nogle små halve flyttekasser fra Silvan, som er geniale, intet mindre!

- Det er simpelthen en fest at flytte, når man ikke får fat i sådan en papkasse på halvanden kubikmeter, fyldt med murstenstykke bøger eller køkkengrej ;o)

Og da vi skulle fra en 1' værelses til en 2'er, så var der jo ikke så sindssyg meget at rykke rundt med, en kollega til Cordtz og hans bror var kommet med biler, og Grineren og fruen havde også en, så vi kunne nøjes med to ryk, så var alt flyttet!

Nå men efter 3 timer, så var slæberiet overstået, og der blev disket op med alverdens snolder og kageværk, ingen af os nåede dog at få bugt med særlig meget af det, så jeg tror Cordtz' gennemsnitsvægt går lidt op, her de næste dage, men nu har han så også fået lidt længere på cykel ud til TDC i Tåstrup, så det er ham velundt med lidt sødt ;o)