mandag den 27. august 2007

En lille frækkert!

Nu går den da helt galt for Go'e Ben?

Ja nu er der igen noget der er gået lige i kærligheds-blyanten på mig, forleden dag fik Søren fra
Louis Cykler, skruet denne lille skønhed sammen til Anne-Mette Nørregaard fra DMK, What a beauty!


Efterhånden er der kommet en del sprøde tøsecykler frem i klubben, og nu denne her Lækre Yeti, med påmonterede goodies som bla; Mono M4 Bremser og de spritneues hjulsæt fra engelske Hope, Fox forgaffel og lidt karboing fra Race Face!

På lirebarometret, så er AM's cykel i samme klasse som Mette Ravn's Yeti - m.bla Chris King hjulsæt i Mango, og Sillepigens Scott Spark karboing låge, og det er sgu' godt at se, at tøserne bruger lidt $$ på andet end stiletter og stramme hotpants ;o)

Bare lyden af de nye Hope hjul er Soo Sexy, den er helt på højde med Chris King's berømte; Bbbzzziiizzzzzz..... de lyder nøjagtigt som en agressiv bi på crack!

Hope'ne har en mere metallisk lyd, ikke mindre sexy, men nok til at skræmme intetanende fodgængere væk, hvis de skulle forvilde sig ud på cykelstien! - straight pull eger, på en DT Swiss fælg og et design som er rigtig flot, skulle nok oppe salgs-statistikkerne hos Hope, for til 4000,- i vejl. udsalgspris, er der efter min mening tale om et røverkøb!

- Og ifølge Anne-Mette, så kører cyklen perfekt, hun er netop kommet hjem efter en veloverstået 24 timers marathon i Århus, en suveræn 1' plads i dameklassen taler jo for sig selv ;o)