onsdag den 24. oktober 2007

Curtis Stigers update...

Ja historien fortsætte minsandten; Stod idag hjemme hos Caspar Christensen - ja ikke den Caspar, men Oldskool Caspar fra DMK, og skulle give en hånd med at sætte et par døre op, da telefonen ringede nede i baglommen...

Desværre, fik jeg trykket den ud, i det jeg fiskede den op, og da nummeret var "hemmeligt", kunne jeg af gode grunde ikke ringe tilbage!

- kort tid efter ringede Søren - Louis Cykler så, lettere småfebrilsk; "Hva'så - blev du ikke overrasket...?"

Øehhh... Njaee, ikke rigtig, anede ikke hvem der blev snakket om - hemmeligt nummer osv, men Søren fortalte så, at Curt manden fra igår, lige havde ringet til ham nede i bikeshoppen, og sagt mange tak for den fine DMK jersey, og om han ikke kunne få mit nummer, så han osse lige kunne invitere mig med på Jazzhouse, og se en koncert, inden han rykkede videre på sin Europa Tour.

Hehe... det grinede vi så lidt af, men da jeg så ikke havde modtaget en sms-besked fra telefonsvareren, om nogen indtalt besked, slog jeg det hen, og tænkte at han nok ville slå på tråden igen.

Caspar og jeg fik så monteret de der døre i ungernes værelser, og jeg daffede så lige ned til Søren ved en 15 tiden, da det idag var hans fødselsdag!

Så vi skulle jo lige ha' en kop efterdags-mokka ovre fra Plan B, på den anden side af Frederiksborggade, de laver nemlig en rigtig god kop sved, og deres kager er altså heller ikke værst... kan lige afsløre, at deres "Energikage" som er en yderst delikat tung sag af en firkantet æblekage, den går altså lige i maven ;o)

Så med dem på disken inde på værkstedet, så ville jeg bare for god ordens skyld, tjekke svareren, den har nemlig drillet her på det sidste, eller er det måske bare alle 3 abonnementer der får sms-svar fra deres svarer, som vinden blæder...?

Og jo, der lå så en besked på den, indtalt 13.10; "Hello Steen - Curtis Stigers speaking...!"

For at gøre en kort historie lang, så takkede han mange gange for DMK trøjen, og ville høre om jeg sammen med Søren; "And bring some friends if you like...?" - ville ind og se hans show!

Det kan man jo kun sige pænt JA TAK, til... ;o)

Oven i det, lagde han så sit mobilnummer, og bad mig ringe, så jeg har lige fået en fin snak med manden, superhyggeligt og ret sjovt at en celeb er så cool og nede på jorden agtig!

Nu skal jeg så ikke afsløre tlf.nummeret her, men kan da fortælle, at Curtis har været en seriøs mountainbiker siden 1983, og bor i Boise - Idaho, og ikke i Utah, som jeg havde fået indtrykket af igår, men anyway - han havde små 10 min. til de nærmeste mtb-spor, og der var så loops varierende fra små 5 km. spor, til hele dagsetaper...

Jeps, så drengene skal til Jazzkoncert imorgen... spørgsmålet er så bare, Who to bring? ;o)

Tjek iøvrigt Curtis' hjemmeside HER! , der er bla. mulighed for at høre numre fra hans seneste udspil, rigtig hyggelig rødvins-jazz ;o)