mandag den 22. oktober 2007

Frem med stumpen drenge!

I aftes bød på en god gammel DMK klassiker; Stumpeaftenen var blevet genoplivet - vanen tro efterhånden, i Formand Bob Love's lavloftede partykælder på VesterBronx, og jeg tror da vi har slået rekord for antal fremmødte, var vi en 20 stykker, vil jeg tro...?


Desværre manglede vi seriøst noget tarvelig Sarah Young Roulade & Citron halvhjerner, det må der rettes kraftig kritik imod ;o) - men det er vist også det eneste der glippede denne gang, stemningen var i top, og der blev krejlet alvorligt igennem!

Frisk mokka var der dog nok af; Black Power, stærk så skeén kunne stå alene i koppen, sådan skal det jo være til os cikelryttere.

Begge vores danmarksmestre på Cross Country siden; Peter Riis og Sandra Dullen, var dukket op, og især Peter viste sine jyske aner, og som en anden Låsby Svendsen, så blev der solgt ud af alverdens World Cup grej, nærmest nyt meget af det, og rigtig fine sager - jeg fik bla. købt et CrossMax SL baghjul, monteret med keramiske SKF lejer, så nu kan jeg så med rette sige; I've Got Smoooooth Balls ;o)

- Om hjulet så giver mig mere fart i cyklen, aner jeg godt nok ikke, men den slags grej tilkørt af en knivskarp prof, forpligter jo lidt, ikk...? - kan næsten fornemme at det hvisker lidt til mig; "Ach so Gutelegszky; du immergeile junge leuten, dan muss du auch vollgass geben!?"... ja, hvem ved om det ikke lige giver 10% på toppen?

Bob Love havde virkelig også fundet grejet frem, det meste kunne dog dateres tilbage fra tiden før Kulstof 14 prøven var gangbar, og som flere af os hovedrystende måtte konstatere; Er du så færdig!... for det var virkelig ting og sager, der var brugt! - godt brugt!

Disse dinosaurus left-overs blev dog vurderet, som var de modne til Teknisk Museum, og vi fik da også grineren over alverdens brugte klinger, der lignede noget man bedst kunne bruge på en billig rundsav, så slidte var de!

De sidste news på DMK fronten blev jo også snakket igennem, og Yeti Morten skulle også lige flashe de sidste battle wounds frem, han havde vist fået en god prelle-af-kage til weekendens løb ovre i Varde, og kunne stolt smide t-shirten, flexe lidt med de tynde sugerør og vise nogle pæne skrammer frem!
Jeg tror det blev til en lidt over 3 timer nede i kælderen, inden vi sidste dryssede hjemover med vores ny-indkøbte grej, efter en hyggelig aften! Tak til Bob & Bodillen for husly, og alle fremmødte for god krejl ;o)