søndag den 28. oktober 2007

En rød lejesvend bekender kulør...

Ja, jeg er rød, ræverød... faktisk har jeg været rød så længe, at jeg ikke kan huske andet?

Forleden dag, blev der jo som bekendt udskrevet valg til Folketinget, og i mine øjne er det nok det vigtigste valg i mange år.

Vi er et land i krig, ikke selvvalgt udfra om vi er blevet angrebet eller ej, vi er et land ført bag lyset af nogle få bindegale cowboys fra et land vestpå, som har prakket vores statsminister en fed løgn på ærmet...

Det er bare en af mange ting jeg mener der er galt med den nuværende regering, men skulle jeg remse alt op der ER galt, med Fogh & Co. - så ville jeg aldrig blive færdig... ja da, ikke i aften da! ;o)

Derfor sad jeg samme aften, meget sent, og tænkte lidt over Rigets tilstand og kom frem til at sige til mig selv; "Steen - stram op, det er nu du skal igang!" - hvis altså man skal være med til at gøre en forskel.

Så jeg klikkede ind forbi Socialdemokraterne's hjemmeside, og meldte mig simpelthen ind!

Nu er jeg så en af de socialistiske ballademagere, som Fogh kalder "os"... og jeg er stolt ;o)

De sidste par dage, er der så dumpet post ind af døren herhjemme, jeg er blevet tilknyttet 4.Kreds, herude på gangster-øen Amager, og ikke nok med det...

Idag, da jeg kom hjem fra en god lang tur med DMK til Sverige, så lå der er mail i inbox'en, fra mine nye partikammerater:


"Kære Parti-kammerat, er du interesseret i at være valgtilforordnet d. 23.11?"

Ja da, hvorfor ikke, skrev jeg så tilbage, og nu venter jeg så bare på hvor og hvordan, det er jo noget med at sidde på sin flade, tjekke folks CPR.nummer, og nok også drikke en hel del mokka, men spændende skal det blive og jeg ser frem til at møde de andre røde lejesvende... ;o)