fredag den 26. oktober 2007

DjaaaaazZz....

Der var jo koncert igår; Curtis og "os" havde jo et stævnemøde på JazzHouse, og det var godt, rigtig godt endda!

Søren & Sille var desværre forhindret i at dukke op, noget med en PlayStation ;o) - så det endte op med at Frøken Bryggen og undertegnede strøg i det fine tøj, ind til Gråbrødretorv, dineré lidt med sølvtøj, og så over på JazzHouse for at høre noget musik.

Vi var jo så skrevet i døren, og det er altså - total starfucker-agtig her - ret fedt at komme frem og kunne sige; "Vi er skrevet i døren!"

- "Af hvem?", var svaret så, spurgte ham der gutten der skulle ha' billetter af koncertgængerne!
"Curtis, vi er venner med ham!" sagde jeg med det vildeste pokerfjæs jeg kunne præstere.... det giver sgu en mærkelig form for blikke fra de omkringstående bargæster, at kunne fyre sådan en oneliner af ;o)

Nok om det, vi fik forsynet os med nogle spiffe drinks nedenunder, og fandt et hjørne med fint udsyn til scenen, og kort tid efter gik bandet og ham på scenen, kl. 20.30 sharp!

Jeg vil sige det på denne her måde, at nu har jeg hørt lidt af hans seneste udspil, "Real Emotional" , via hans hjemmeside her! , og det er bare rigtig god musik på cd'en, og endnu bedre live!

Er det ikke sådan lidt henad samme koncept, med at nogle film skal ses i biografen, og noget musik skal altså bare ses live?


Undervejs, så viste det sig så at Curtis er en glimrende entertainer; der blev fortalt røverhistorier, anekdoter, diskuteret politik, fyret nogle jokes af, og ikke mindst spillet musik!

Noget af det bedste, i mine øjne, var hans nærmest hip-hop agtige human beatbox imitation, af en kontrabas spillende musiker, den fik simpelthen ikke for lidt på alle tangenter, og med et vildt underholdende krops-sprog, ja så var der nærmest ikke et øje tørt på hele Jazzhouse, jeg skreg af grin, det var altså verdensklasse underholdning... ikke lige det jeg havde forventet, men det er fedt at blive positivt overrasket!

Inkl. pausen midtvejs, så blev det til lige knap 3½ times underholdning, efter showet kunne man så få signeret de cd'er der var til salg, og lige shake hands med manden selv!

Frøken Bryggen var da også godt fremme i de røde stiletter, og fik flirtet lidt med Curt, bla. så udfordrede hun ham til at køre lidt mountainbike ræs, næste gang han kom til København, og ja - hvem kan sige nej til sådan en invitation ;o)