søndag den 9. september 2007

Genialt Søndagsvejr...

Uhaa... det her har været en af de søndage, hvor jeg ønskede at solen aldrig ville være gået ned!

Startede ud med at stå tidligt op, lidt over 7 imorges, og så ellers nyde min morgenmusli - ja jeg har købt Belsø's igen - brygge en kop mokka, og så ellers nyde solen skarpe skær udenfor, det er fedt at bo så højt oppe at man har den blå himmel lige i ansigtet, og så lige tjekke mails, blogs, nyheder på nettet, høre radio og se tv samtidig, så kom ikke og sig at mænd ikke kan multitaske...? ;o)

Cyklede så ned af Amagerbrogade, og hilste på en større samling senior-ryttere fra ACR nede omkring Holmbladsgade, de var nok i snit lige omkring de 60 år; "Godmorgen" smilte jeg, da jeg kørte forbi dem, og de returnerede stort set alle sammen med et; "Godmorgen den herré!"... det er fandme god stil, tænkte jeg, ikke al det der pis med landevej imod knopdæk, som man kan opleve engang imellem!

- Tværs igennem byen strøg jeg, indover Storkespringvandet, op af Købmagergade, zigzag imllem et par seriøse branderter på Kultorvet, og så via søerne, op af Nørre Allé, og så på Lyngbyvejen, og til sidst fremme i Lyngby ved stationen, efter 39 minutter med godt drev i pedalerne! - kaffe i den lille biks, og så over ved posthuset, og snakke om læst og fast...

Vi fik så dannet nogle hold, og trillede afsted, jeg var virkelig tændt på at køre langt idag, havde gode ben, så det gik deropaf imod Jægerhytten, og hele holdet havde en god sammensætning af gode hurtige ryttere, det er sgu skønt at give den gas, og sporet - Det Blå, er efterhånden helt fint igen!

Kaffe & kage ved bunden af Sjælsø, og så hjemover igen imod Lyngby, kan bare ikke komme mig over den kæmpe forskel, et tørt underlag og solskin gør ved en cykeltur som idag, var virkelig happyglad i låget da jeg trillede hjemover!

Fulgtes så videre ind imod byen med Bob Formand & Bodillen, vi fandt undervejs ud af, at vi lige måtte snakke med bestyren af Café Klaptræet, ang. DustCup Afterparty'et d. 22 i denne måned, så Bob fik hans nummer, og vi drak en kop mokka sammen, inden vi skiltes...

Summa-summarum, jeg kan ikke lige sige hvorfor jeg har det sådan, men den her søndagstur har virkelig boostet mit humør idag, gode tørre spor, solskin, glade mennesker overalt, det smitter bare af, Smil for satan ;o)