torsdag den 27. september 2007

Giv mig denne papkasse!

Bare tag det rolig, jeg er ikke blevet akut boligløs og skal fremover tilbringe natten i en papkasse, under en regn-overøst motorvejsbro, med den obligatoriske brændende olietønde & en brun papirspose om mine alkoholiske trøstedrik, imellem et par fingerløse armyvanter!

- Ej heller er går jeg Lars Optursgøjser i bedene, og får tilsendt spændende papkasser til obskure dækadresser, fra en mafioso-boss i støvlelandet, indeholdende spændende limegrønne sager ;o)

Næee - det jeg taler om her, står egentlig på selve kassen; CBR 1000 RR8!


Yeææss Sír! - der er tale om noget med to hjul, men ingen pedaler... altså en motorcykel ;o)

Og som de skarpe iagttagere nok ved, er Go'e Ben her jo også til den slags legetøj, jeg har jo i forvejen en Honda af ældre årgang, og er rigtig glad for den, men hvem satan kunne ikke tænke sig en spritneues model, straight-outta the papkasse!
Som 8´tallet indikerer, er der tale om den seneste 8´generation af Honda's legendariske model; Fireblade, som lander i butikkerne til 08´sæsonen; en bike der rev bundproppen ud af gattet på alle de andre japserbikes, da den blev introduceret tilbage i 1992.

128 heste og en meget lav egenvægt, kombineret med rigtig frække køreegenskaber frem & tilbage, det var opskriften på hvordan den ged skulle barberes, og siden har diverse versioner af Blade´n været med i toppen af poppen, og vokset både i motorstørrelse og ydelse, frem til den nyværende 998 cm og 172 heste!

Med den nye model , florerer der naturligvis også en masse hyped snak på nettet, bla. tale om noget nær 200 heste, tvangsinduceret luft-indsug virkende som en "luft-turbo", bla bla bla og huhejvildedyr! - dertil en del forskelligt udseende billeder af "modeller", som går fra røvgrim til gudesmukke kreationer... en del nok opfostret i Photoshop af kreative mc-nutters, og så et enkelt der iht. MCN - Motorcycle News, skulle være et 100% officielt Honda press release foto.

I sommers havde jeg førnøjelsen af at låne mig til en 2 timers tur på en bekendts Yamaha R1, med 189 heste.... og tro mig, der hvor man før i tiden for bare 5-6 år siden, fik et ordentlig los i røven af den tids kraftigste maskiner, føles den her som en psykopat-vild silverback gorilla, der river armene af dig oppe ved skuldrene, når du vrider øret om på lortet, power-wheelies med over 160 kmt. popper du bare op på gassen selv i 4 gear, tak for kaffe... det er vist nok selv til mig!

Jeg ved ikke selv hvad jeg skal sige til det, andet end at stod jeg med omkring de 250 store jern, så kunne jeg satme godt fristes til at smide dem efter en ny Fireblade, hvis den nu endte op som den hvide ser ud ;o)

Det "officielle" Honda foto, er skuffende nok de to sort/røde nederst, og den syntes jeg er butt-ugly! - den kørende skulle dog være en prototype, så heller ikke den kan man regne med?

More to come on this issue later on the season... ;o)