søndag den 2. september 2007

Hvad er det med ham Gøjser-Lars?

Jeg har en stor fest ud af at læse andre folks tossede indlæg, på deres blogs og på mtb.dk, der kan tit gå rigtig meget fun i en snak, og nogle ting leder så til andre!

Nu har Lars offentliggjort på sin blog; Kanonkuglen.dk, at han vil begynde at køre DH, hvis der er nogle ordentlige babés at køre efter!

Dertil kan jeg kun sige; Sæt igang Lars... heldigvis er manden så internationalt orienteret, en skandinavisk kosmopolit endda, at han er bosiddende i den allernyeste spydspids af dansk design, Ørestaden, som jo er en direkte udløber af broen til Sverige, det er ikke 2300 Hængerøv - næee det er vores første spæde forsøg på at generobre Skåne ;o)

Lars! - du finder sikkert også snart en brugt Cannondale Judge DH Replica, på din nye Squuuassshhh Båddy Ebay, fin cykel ikk? - riv du bare noget friværdi ud af designerhytten, og lad os trille en tur ;o) Så i broder-ånden, EU fælles-skabets & det nye grænseløse samfunds navn, vil jeg opfordre Gøjseren til at se her, denne lokalboende svenske Åre skønhed er skudt på celluouid, af undertegnede, til Åre Mountain Mayhem for 2 år siden, jeg kan ikke liige huske hendes navn, men hun kørte på en fin Kona DH bike - deltog i Nordisk Champ. og fik en 6. plads- og kørte rent faktisk så hurtigt at Gutelegszky lige skulle tage sig sammen, for at trække fra hende!

Og vi kan jo ikke' ha' at tøserne er hurtigere end os, vel Optursgøjser? ;o)