torsdag den 6. september 2007

Sådan noget Hobbyknald!

Nå, kunne ikke rigtig sove længe idag, så op ved en 07.20 tiden, dagen skal jo ikke dagdrives væk, og igang med dagens ritualer... hvilket bla. indebærer en tur på vægten!

Til min store gru, viste displayet noget helt vildt, jeg fik sgu nærmest et chok og var nær drattet ned af den igen; 77.5 kg!?

Det virker sgu'da lidt underligt? - spøjst nok, så har jeg lige prøvetrippet 2 andre vægte inden for en uges tid, uafhængigt af denne her jeg har her i lejligheden, og på begge lå jeg omkring de 83-83. 5 kg inkl tøj og sokker!

Hva'saaatan er der lige galt her?

Altså var jeg en tøs, som lige havde konstateret at jeg havde tabt 5-6 kg på en lille uge, ville jeg naturligvis ha' været kisteglad og parat til noget powershopping i 10.000,- krs. klassen, nyt tøj og hvad ved jeg, Men ak nej; Jeg er sgu' en smule bekymret! ;o)

Så jeg fløj hen foran spejlet; "Er mit hoved røget af - eller har jeg tabt den ene arm, natten over...?

Næee... ingen af delene manglede, så det må vist være den skide vægt der vejer forkert, et øjeblik var jeg virkeligt hårdt ramt... et nyrestød af dimensioner! - for okay, jeg har vist tabt mig en smule, sådan lately, men sgu'da ikke 6 kg, nærmest overnight!?

Sådan noget hobbyknald!... hvilket i oldskool DMK lingo, er et udtryk for ting der ikke virker, som regel cykel-relaterede ting & sager, men jeg kan da svagt huske noget om, at Onkel Q fra klubben, engang "anmeldte" en kærestes bøjle-bh, i vores hedengangne papir-klubblad; Bonecracker.

Det der stativ, havde vist ødelagt hans nye vaskemaskine, og manden var grum af indestængt arrighed ;o)

Så hold jer fra digitale vægte fra; Soehnle, det er noget Hobbyknald! ;o)